Belgium
NL

Onze Purpose

Een positieve impact maken in de wereld door jou in staat te stellen purposegedreven leiding te geven en een duurzame cultuur te creëren waarin medewerkers tot hun recht komen.

De wereld heeft beter leiderschap nodig

Om organisaties vorm te geven waar onze toekomst van afhangt, hebben we beter leiderschap nodig.Organisaties kunnen zich onderscheiden, maar wat is dat ‘onderscheid’? Om dat uit te vinden, moeten we de confrontatie aangaan, ons blootstellen aan systemen en denkwijzen die buiten onze norm vallen en worden uitgedaagd over wat we over onszelf veronderstellen dat waar is.

Onze bijdrage aan WYSE International

WYSE International

WYSE International is een wereldwijde, educatieve liefdadigheidsinstelling gespecialiseerd in de opleiding en ontwikkeling van opkomende leiders. Het is een niet-gouvernementele organisatie, opgericht in 1989 en verbonden aan het Department of Public Information van de Verenigde Naties.

 

Elk jaar doneren we een percentage van onze wereldwijde omzet aan WYSE, zodat zij leiders kan blijven ontwikkelen. Onze partners maken tijd vrij om pro bono een of twee keer per jaar een programma te organiseren.

Image 10

Hoe wij ons inzetten voor anderen

Ons werk is bedoeld om de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN te ondersteunen. In het bijzonder:

Onderwijs voor duurzame ontwikkeling en wereldburgerschap

SDG 4.7: Ervoor zorgen dat alle deelnemers de benodigde kennis en vaardigheden opdoen om duurzame ontwikkeling te bevorderen, onder meer door onderwijs voor duurzame ontwikkeling en levensstijl, mensenrechten, gendergelijkheid, bevordering van een cultuur van vrede en geweldloosheid, wereldburgerschap en waardering voor culturele diversiteit en de bijdrage van cultuur aan duurzame ontwikkeling

Economische productiviteit

SDG 8.2: Een hoger niveau van economische productiviteit bereiken door diversificatie, technologische modernisering en innovatie en door een focus op arbeidsintensieve sectoren met een hoge toegevoegde waarde

AC s Studio 293compressed e1697126104281

Leidinggeven met purpose in jouw organisatie

Wanneer je leiding geeft met purpose benut  je de goede intenties en overtuigingen van de medewerkers van een organisatie en verenigt hen rond een bestaansreden. De situatie waarin veel organisaties zich bevinden, laat zien dat:

  • Het essentieel is dat leiders weten wat hun eigen, authentieke purpose is
  • Er afstemming nodig is tussen de purpose van een leider en dat van de organisatie
  • Zonder afstemming van een purpose medewerkers zich minder betrokken voelen of zelfs de organisatie verlaten

Onze purpose in actie

Wij hebben wereldwijd bedrijven, startups, non-profit- en overheidsorganisaties begeleid in hun ontwikkeling op basis van purpose, het keren van een crisis en het realiseren van een nieuw impactniveau.

Hoe we samenwerken

Met meer dan 20 jaar ervaring, hebben wij een aanpak ontwikkeld die jouw organisatie van binnenuit transformeert. Dat doen we door niet-constructieve paradigma’s te ontrafelen, te meten wat ertoe doet en een basis te leggen voor duurzame verandering.

Mask Group 43 1

Wat we voor jou kunnen betekenen

Ons diverse team van experts over de hele wereld heeft meer dan 20 jaar ervaring in het mede-ontwerpen van oplossingen voor complexe organisatorische uitdagingen. Neem contact met ons op om te zien hoe we jou kunnen helpen.
ACs Studio 530
TPC new circle 1
ACs Studio 566

Selecteer je locatie en taal

Gebruik de site switcher om eenvoudig te navigeren tussen onze verschillende kantoren (in de taal van je voorkeur indien beschikbaar) of selecteer ‘Global’ voor ons hoofdkantoor. 

Belgium
NL
Global
EN

Locale websites

Belgium
EN
Belgium
FR
Belgium
NL
Brazil
EN
Brazil
PT
France
EN
Germany
DE
Germany
EN
India
EN
Italy
EN
Netherlands
EN
Netherlands
NL
Romania
EN
Switzerland
EN
Türkiye
EN
UK
EN
USA
EN