Belgium
NL

oplossing

Leiderschapsontwikkeling

Met onze leiderschapsontwikkeling ontplooien leidinggevenden vaardigheden om betere resultaten te behalen voor de planeet, samenleving en organisatie.

Onze klanten

Organisaties zijn zo effectief als hun medewerkers

Effectief leiderschap begint met het stellen van andere vragen. Wat is de leidraad voor jouw handelen? Hoe blijf je trouw aan waar je in gelooft? En doe je wat er het meest toe doet?

 

Of je nu leiding geeft tijdens een crisis, veranderingstraject of bij schaalvergroting, voordat je besluit wat je aanpak is, heeft je organisatie een juiste diagnose nodig.

Meet en vergroot je leiderschapscapaciteiten

We maken gebruik van verschillende tools om de huidige individuele en collectieve leiderschapscapaciteiten van jouw leiders te identificeren, waaronder psychometrie, feedback op perceptie van anderen en gedragsinterviews.

 

Dit stelt ons in staat om een programma of interventie mede te ontwerpen dat meetbare en post-conventionele impact creëert. De impact wordt duurzaam door een holistisch leiderschapsmodel, een ervaringsgerichte leeraanpak en technologie die continu leren en peer-to-peer interactie bevordert. 

Onze diensten voor leiderschapsontwikkeling

Individuele leiderschapsontwikkeling

Onze individuele leiderschapsontwikkeling biedt ruimte voor meer zelfbewustzijn en maakt gebruik van de nieuwsgierigheid, moed en gedrevenheid van deelnemers, zodat ze leiding kunnen geven volgens een nieuwe status quo.

Teamontwikkeling

Om goed presterende teams in stand te houden, is wederzijds vertrouwen nodig, naast voortdurende reflectie, confrontatie met de moeilijke vragen en elkaar ter verantwoording roepen. Wij bieden de ruimte die je nodig hebt om je teams naar dit punt te begeleiden.

Leiderschapsprogramma’s

Ontwikkel de capaciteiten waarvan je weet dat je leidinggevenden ze nodig hebben: emotionele intelligentie, leidinggeven bij transities, agile werken en meer.

AC s Studio 476compressed

De co-design-oplossing die je nodig hebt

Onze oplossingen die verandering voor de lange termijn nastreven, ontwikkelen we in co-creatie met jouw organisatie. Ook bieden we standaardopties wanneer je als organisatie al duidelijk voor ogen hebt wat nodig is. Bijvoorbeeld:

  • Inzicht in individuele en collectieve leiderschapscapaciteiten
  • Afstemming vinden binnen strategische doelstellingen
  • Faciliteren van een verandering in denken, focus en mindset
  • Verbetering van leiderschapsprestaties
  • Een shift signaleren bij individuen, teams en groepen
VD picture 1

Vertical Development at a glance

What is it?Vertical Development isn’t about teaching leaders a new skill. It’s about transforming how leaders think, impacting their (inter)actions. Simply put:Horizontal Development = More information, skills, competenciesVertical Development = More

Zonder mensen (en vermenselijking) geen groei

Zonder mensen (en vermenselijking) geen groei

Dit blog is het eerste deel van een serie over het belang van vermenselijking in huidige organisaties. Voor meer informatie kun je onze blogs raadplegen over de impact van vermenselijking

Mask Group 43 1

Onderzoek met ons wat onder de oppervlakte speelt

Bij TPC Leadership hebben we meer dan 20 jaar besteed aan het ontrafelen waarom leiders, teams en leidinggevenden handelen en denken zoals ze doen. Daarnaast hebben we onze kennis en ervaring gebruikt voor het mede-ontwerpen van systemen waarin we opnieuw definiëren wat normaal is voor ons en onze organisaties.
ACs Studio 530
TPC new circle 1
ACs Studio 566

Verhalen over impact

Selecteer je locatie en taal

Gebruik de site switcher om eenvoudig te navigeren tussen onze verschillende kantoren (in de taal van je voorkeur indien beschikbaar) of selecteer ‘Global’ voor ons hoofdkantoor. 

Belgium
NL
Global
EN

Locale websites

Belgium
EN
Belgium
FR
Belgium
NL
Brazil
EN
Brazil
PT
France
EN
Germany
DE
Germany
EN
India
EN
Italy
EN
Netherlands
EN
Netherlands
NL
Romania
EN
Switzerland
EN
Türkiye
EN
UK
EN
USA
EN