Belgium
NL

Uitdagingen

De leiderschapsblokkade

Om de kloof te dichten tussen de huidige status van een organisatie en wat er nodig is, is radicaal veranderleiderschap op alle niveaus nodig.

Onze klanten

Doorbreek De cyclus van ineffectiviteit

Met doelstellingen, cijfers en beloningen help je medewerkers een eind op weg, maar uiteindelijk is het essentieel dat organisaties zaken fundamenteel aanpakken. En dat begint als alle leiders – van de servicedesk tot de backoffice en de bestuurskamer – andere vragen stellen.

  • Waardoor worden onze acties geleid?
  • Maakt wat we doen een verschil?
  • Leveren we wat het belangrijkst is?

Leidinggeven op de automatische piloot

Als je als leidinggevende wordt meegesleept door de dagelijkse gang van zaken is het makkelijk het grotere plaatje te vergeten. Je raakt geconditioneerd door andere normen die voortvarend  worden versterkt door organisatiesystemen. Elke duurzame en betekenisvolle verandering moet beginnen met het aanpakken van deze standaard manier van denken en handelen. 

 

Want alleen als leidinggevenden andere vragen stellen, zullen ze anderen inspireren om het juiste te doen, zich in te zetten voor een zaak of hun werk betekenisvol te maken.

ACs Studio 585

Hoe wij beoordelen wat je nodig hebt

Het is niet altijd eenvoudig om te bepalen wat jouw organisatie intern nodig heeft. Door middel van gesprekken met het leiderschapsteam leren we de organisatie, strategie, missie en cultuur kennen en onderzoeken we wat er werkelijk op het spel staat.

 

Ook meten wij de ontwikkeling van de teams met een combinatie van assessments. Dit geeft ons een stevige basis van waaruit we doelen kunnen stellen en de voortgang meten.

  •   Psychometrische assessments
  •       360° feedback 
  •   Gedragsgericht interviewen

Hoe de leiderschapsblokkade aan te pakken

Organisaties hebben betere leiders nodig op alle niveaus

Te vaak vergeten leidinggevenden wat belangrijk is. Meegesleept door crisismomenten of dagelijkse uitdagingen, staan ze misschien niet vaak stil bij het stellen van de moeilijke vragen. Individuele leiderschapsontwikkeling verandert deze status quo.

Executives en hun verplichting voor individuele ontwikkeling

Om veranderleiderschap in een organisatie te laten slagen, is het essentieel dat degenen met de meeste beslissingsmacht en invloed dezelfde reis maken, waarbij ze zelfbewustzijn cultiveren, hun aannames uitdagen en een groter gevoel van purpose terugvinden.

VD picture 1

Vertical Development at a glance

What is it?Vertical Development isn’t about teaching leaders a new skill. It’s about transforming how leaders think, impacting their (inter)actions. Simply put:Horizontal Development = More information, skills, competenciesVertical Development = More

Zonder mensen (en vermenselijking) geen groei

Zonder mensen (en vermenselijking) geen groei

Dit blog is het eerste deel van een serie over het belang van vermenselijking in huidige organisaties. Voor meer informatie kun je onze blogs raadplegen over de impact van vermenselijking

Mask Group 43 1

Onderzoek met ons wat onder de oppervlakte speelt

Onze interventies maken deel uit van een bedrijfsbrede aanpak die u helpt uw organisatiestrategie te verwezenlijken. Onze aanpak begint van binnenuit en is meetbaar, ervaringsgericht en duurzaam.
ACs Studio 530
TPC new circle 1
ACs Studio 566

Verhalen over impact

Selecteer je locatie en taal

Gebruik de site switcher om eenvoudig te navigeren tussen onze verschillende kantoren (in de taal van je voorkeur indien beschikbaar) of selecteer ‘Global’ voor ons hoofdkantoor. 

Belgium
NL
Global
EN

Locale websites

Belgium
EN
Belgium
FR
Belgium
NL
Brazil
EN
Brazil
PT
France
EN
Germany
DE
Germany
EN
India
EN
Italy
EN
Netherlands
EN
Netherlands
NL
Romania
EN
Switzerland
EN
Türkiye
EN
UK
EN
USA
EN